Anne au Chocolat

Anne Au Chocolat har for Dansukker udviklet 8 helt nye opskrifter på temaet Afternoon Tea, hvor hun anvender nogle af de mange specialprodukter fra Dansukker.

Anne au Chocolat

Det gælder fx Lys Sirup og Lys Muscovadorørsukker, der tilføjer en ekstra karameliseret smag og går rigtigt godt sammen med blandt andet citron og blomme - eller det Mørke Muscovadorørsukker, som kan give brownies en ekstra intens smag og et touch af lakrids. Glukosesirup er et produkt, som Anne Au Chocolat fremhæver er ekstra godt til at give fx chokoladetrøfler en smelte-på-tungen dimension. Glukosesirup er også rigtig godt til is, da det hæmmer krystallisering. Perlesukker, som må siges at være Bagesukkers modsætning, består af større krystaller, som knaser dejligt på fx kringler og finskbrød.

Gulerodskage med flødeostglasur

Gulerodskage med flødeostglasur

Chokoladetrøfler med hindbær og kokos

Chokoladetrøfler med hindbær og kokos

Marcipankage med citron og streuseltopping

Marcipankage med citron og streuseltopping

Scones med hindbærsyltetøj og flødeskum

Scones med hindbærsyltetøj og flødeskum

Marengs med saltkaramel

Marengs med saltkaramel

Victoria sponge cake med hvid chokolade creme og bagte blommer

Victoria sponge cake med hvid chokolade creme og bagte blommer

Finskbrød med appelsinskal og mandler

Finskbrød med appelsinskal og mandler

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder