Lækre opskrifter
på syltetøj og
marmelade

Gør brug af alle sommerens frugter og bær, og prøv vores lækre opskrifter på syltetøj og marmelade. De er perfekte til rundstykkerne, i yoghurten eller på en pandekage. Syltesukker gør det nemt at lave lækre, hjemmelavede syltetøjer og marmelader.

Sylteskolen

Med Dansukker Syltesukker er det let at lave vellykket hjemmelavet syltetøj. I vores sylteskole får du held med at lykkes med syltetøjet.

Rabarber- og hindbærsyltetøj

Blåbærsyltetøj

Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder

Ribssyltetøj

Ferskenmarmelade med mynte

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Jordbærsyltetøj med citron og mynte

Solbærsyltetøj

Marmelade på gule tomater

Hvordan får jeg den rette konsistens på mit syltetøj?

For at være sikker på at syltetøjet har den rette konsistens kan du bruge følgende tip: Sæt en tallerken i køleskabet når du begynder at koge syltetøj. Når syltetøjet er færdigt lægger du lidt syltetøj på den kolde tallerken og sætter den i køleskabet. Syltetøjet vil hurtig køle af, så kan du vurdere konsistensen ved at trække en ske igennem. Har syltetøjet den rette konsistens hældes den på glas, som lukkes tæt.

Hindbær-, lime og lakridssyltetøj

Stikkelsbærmarmelade

Syltede kirsebær med chokolade

Syltetøj af vandmelon og jordbær

Abrikosmarmelade med blåbær & timian

Hindbærsyltetøj

Etiketmaskinen

Lav nemt dine egne fine etiketter og bordkort i forskellige mønstre og farver.

Du kan finde flere opskrifter på syltetøj og marmelade her

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.