Lækre opskrifter
på syltetøj og
marmelade

Gør brug af alle sommerens frugter og bær, og prøv vores lækre opskrifter på syltetøj og marmelade. De er perfekte til rundstykkerne, i yoghurten eller på en pandekage. Syltesukker gør det nemt at lave lækre, hjemmelavede syltetøjer og marmelader.

Sylteskolen

Med Dansukker Syltesukker er det let at lave vellykket hjemmelavet syltetøj. I vores sylteskole får du held med at lykkes med syltetøjet.

Rabarber- og hindbærsyltetøj

Blåbærmarmelade

Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder

Ribssyltetøj

Ferskenmarmelade med mynte

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Jordbærsyltetøj med citron og mynte

Solbærsyltetøj

Marmelade på gule tomater

Hvordan får jeg den rette konsistens på mit syltetøj?

For at være sikker på at syltetøjet har den rette konsistens kan du bruge følgende tip: Sæt en tallerken i køleskabet når du begynder at koge syltetøj. Når syltetøjet er færdigt lægger du lidt syltetøj på den kolde tallerken og sætter den i køleskabet. Syltetøjet vil hurtig køle af, så kan du vurdere konsistensen ved at trække en ske igennem. Har syltetøjet den rette konsistens hældes den på glas, som lukkes tæt.

Hindbær-, lime og lakridssyltetøj

Stikkelsbærmarmelade

Syltede kirsebær med chokolade

Syltetøj af vandmelon og jordbær

Abrikosmarmelade med blåbær & timian

Hindbærsyltetøj

Etiketmaskinen

Lav nemt dine egne fine etiketter og bordkort i forskellige mønstre og farver.

Du kan finde flere opskrifter på syltetøj og marmelade her

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.