Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder

Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder er en mere fyldig form for syltetøj, som passer godt til ost og kiks, eller måske til vafler! Smagskombinationen af ribs, solbær og gulerødder er virkelig skøn.

2 glas

25 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g ribs og solbær
200 g gulerødder
400 g Dansukker Syltesukker
2 spsk. citronsaft
1 dl vand

Instruktioner

Skyl ribs og solbær. Skyl og skræl gulerødderne, og riv dem groft.

Kom alle ingredienserne i en gryde, og kog dem i ca. 5 minutter. Tag gryden af varmen, og skum syltetøjet grundigt.

Hæld syltetøjet på varme, skoldede og rengjorte glas. Luk dem tæt til, og opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.