Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder - Opskrifter

Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder

2 glas 25 minutter
Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder er en mere fyldig form for syltetøj, som passer godt til ost og kiks, eller måske til vafler! Smagskombinationen af ribs, solbær og gulerødder er virkelig skøn.
Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g ribs og solbær
  • 200 g gulerødder
  • 400 g Dansukker Syltesukker
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 dl vand

Skyl ribs og solbær. Skyl og skræl gulerødderne, og riv dem groft.

Kom alle ingredienserne i en gryde, og kog dem i ca. 5 minutter. Tag gryden af varmen, og skum syltetøjet grundigt.

Hæld syltetøjet på varme, skoldede og rengjorte glas. Luk dem tæt til, og opbevar dem køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;