Syltede kirsebær med chokolade

1 time

Vurdering (23 st)

Ingredienser

1 kg kirsebær eller skyggemoreller
500 g Dansukker Syltesukker
1 spsk. citronsaft
75 g revet mørk chokolade
2 spsk. cognac (kan udelades)

Syltetøj i små mængder
250 g kirsebær
2 1/2 dl Dansukker Syltesukker
1 tsk. citronsaft
20 g revet mørk chokolade
2 tsk. cognac

Instruktioner

Skyl og udsten kirsebærrene. Blend eller hak bærrene. Bland bærmassen, syltesukker og citronsaft i en gryde og kog i 4 minutter. Tag gryden fra varmen og skum. Rør chokolade og cognac i . Hældes i skoldede glas og lukkes tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.