Bagværk med
æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk. Hvad med en smagfuld pæregalette med chèvre eller saftige æbleberlinere? Det er bare nogle af de lækre opskrifter, vi har samlet til dig her.

Æblelommer med vaniljefyld

Pærekage med rosmarin

Lækker og nem æblekage

Mandelkage med blåbær og pære

Berlinere m. pæremarmelade

Æbletarteletter med nødder

Nem æblekage

Pæregalette med Chèvre

Æbleberlinere

Æblefirkanter med marcipan

Smuldretærte med pærer

Æbletærte med marcipan

Æblemuffins med knas

Tærte med pærer og brombær

Glutenfri æblekage

Karamelsnitter med æblemarmelade

Pærekage med romis

Sprød æbletærte

Æble-Cheesecake

Toscatærte

Kokosæblekage

Vi har svarene på spørgsmålene om opskrifter med pærer og æble

Ja, pæretærte kan fryses efter bagning. Afkøl helt, pak tæt ind og frys i op til 3 måneder.

Ja, men brug helst mørdej og friske pærer. Pak tærten godt ind og bag direkte fra frossen – tilsæt lidt ekstra tid i ovnen.

Brug dem i salater, kager, kompot, smoothies eller chutney. De er også lækre ovnbagte med honning og nødder.

Pærer elsker selskab af blåskimmelost, valnødder, honning, vanilje og mørk chokolade. Også lækkert med kanel eller frisk timian.

Opbevar pærer køligt, men ikke for koldt – omkring 4–8 °C. Læg dem luftigt, så de ikke bliver trykkede.

Skær i både, fjern kernehuset og dryp med lidt citronsaft. Frys i poser eller beholdere – klar til bagning eller grød.

Opbevar æbler køligt, mørkt og med god luftcirkulation. Undgå fugt – det forlænger holdbarheden betydeligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.