Tærte med pærer og brombær

Lav din tærte med havrebund, hvilket smager fantastisk godt. En lækker tærte fyldt med mandelmasse og pærer, som toppes med brombær og kan forberedes på forhånd.

Ca. 10 portioner

1 time

Vurdering (56 stk)

Ingredienser

Havrebund
175 g smør
3 dl hvedemel
1 dl Dansukker Rørsukker
1 1/2 dl havregryn

Fyld
3 æg
3 dl cremefraiche
100 g marcipan
1 dl Dansukker Rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
2 pærer
100 g brombær

Garnering
50 g mandelflager

Instruktioner

Sæt ovnen på 175 °C.

Smelt smørret, og tilsæt hvedemel, rørsukker og havregryn. Lad dem køle lidt af.

Tryk dejen ud i en smurt tærteform, 26 cm i diameter. Bages nederst i ovnen i 10 minutter.

Forbered fyldet. Rør æg og cremefraiche sammen i en skål. Riv marcipan, og hæld den i blandingen. Tilsæt rørsukker og vaniljesukker. Pisk blandingen sammen.

Skræl pærerne, skær kernehusene ud, og skær pærerne i skiver. Læg pæreskiverne over tærtebunden, fordel fyldet over, og strø brombærrene over. Pynt med mandelspåner.

Bages nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 35 minutter. Fyldet skal være fast, når du tager tærten ud af ovnen.

Server med vaniljesauce.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.