Salat med ost og pære

4 portioner

Vurdering (3 stk)

Ingredienser

1/2 liter rucolasalat
2 faste pærer
100 g vindruer
1 1/2 dl ristede, groft hakkede hasselnødder
200 g brie i tern

Dressing
2 spsk. neutral olie
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. friskpresset appelsinsaft
1/2 g safran
1 knsp. groftmalet sort peber

Instruktioner

Skyl salaten, og lad den dryppe af på køkkenrulle. Læg den på et fad. Skræl pærerne, skær dem i både eller stykker, og dyp dem hurtigt i kogende vand. Skyl dem af i koldt vand, og læg dem på et stykke køkkenrulle. Skyl druerne, del dem, og fjern kernerne. Læg pærestykkerne, druerne og osten oven på salaten. Strø de hakkede nødder over. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld dressingen over salaten ved servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.