Salat med ost og pære

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1/2 liter rucolasalat
2 faste pærer
100 g vindruer
1 1/2 dl ristede, groft hakkede hasselnødder
200 g brie i tern

Dressing
2 spsk. neutral olie
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. friskpresset appelsinsaft
1/2 g safran
1 knsp. groftmalet sort peber

Instruktioner

Skyl salaten, og lad den dryppe af på køkkenrulle. Læg den på et fad. Skræl pærerne, skær dem i både eller stykker, og dyp dem hurtigt i kogende vand. Skyl dem af i koldt vand, og læg dem på et stykke køkkenrulle. Skyl druerne, del dem, og fjern kernerne. Læg pærestykkerne, druerne og osten oven på salaten. Strø de hakkede nødder over. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld dressingen over salaten ved servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.