Muscovado
- lækkert mørkt sukker
med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.

Lys Muscovadorørsukker Fairtrade

Lys Muscovadorørsukker har en fin note af karamel, smagen leder tankerne hen på flødekaramel. Sukkeret anvendes som krydderi til madlavning, brød, dessertkager, småkager og desserter. Lys Muscovadorørsukker er også fremragende i marinader og dressinger.

Læs mere her

Mørk Muscovado Fairtrade

Mørk Muscovadorørsukker har en fyldig smag med et strejf af lakridssmag. Sukkeret passer perfekt sammen med chokolade, men passer også fint i sovse, marinader, chutney og is.

Læs mere her

Fairtrade

Begge vores Muscovadosukker varianter er Fairtrademærket. Når du køber Fairtrade-mærkede produkter, bidrager du til en mere bæredygtig verden, du er ved dit valg med til at gøre en forskel for både mennesker og miljø.

Læs mere her

Nyttig viden om Muscovado!

Hvordan skal jeg opbevare mit Muscovado-rørsukker?
Opbevar altid åbnet Muscovado-rørsukker i køleskabet i tætsluttet emballage.

Hvordan gør man sukkeret blødt igen, hvis det er blevet hårdt?
Muscovado er et fugtigt sukker, som desværre tørrer og bliver hårdt i vores klima, men sukkerets funktionelle egenskaber som smag, farve, funktion påvirkes ikke af dette. Tilfør fugt igen ved at lægge et stykke æble/kartoffel eller et stykke vådt køkkenrulle i pakken, og luk den godt. Lad det stå i mindst en dag, så sukkeret kan absorbere fugten. Vil du bruge sukkeret med det samme? Kværn det, brug et rivejern, eller kom sukkeret i en skål, og varm det i mikrobølgeovnen i ca. 20-30 sekunder.

Kan jeg erstatte Muscovado med strøsukker?
Det er helt fint! Vi har to typer Muscovado-rørsukker, en mørk med lakridssmag og en fyldig karakter og en lys med karamelagtig smag. Ud over sin sødme giver Muscovado også en rigere smag til din bagning og madlavning. Bare prøv det, og opdag forskellen!

Opskrifter med Muscovadorørsukker

Chokoladekage med muscovadosukker

Småkager med chokolade og tahin

Kanelmuffins

Brownie tærte med cognac/trøffel

Chokolade- og hindbærkugler

Muscovadosnitter

Muscovadotrøfler

Minitærter med saltkaramel og chokoladeganache

Chokolade- og havrekager med jordnøddefrosting

Makronkager med muscovadocreme

Karameltærte med nødder

Chokoladewhoopies med appelsinfyld

Chokoladekarameller med muscovadorørsukker

Muscovadobiscottier

Karamel- og chokoladetærte

Blød kokoskage med bær

Pistacietrøffel

Mudcake med kokos-tosca i bradepande

Muscovadocookies

Browniepizza

Romkugler

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.