Ingredienser
Dej
100 g smør, stuetemperatur
1 1/2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
3/4 dl mælk
3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
Fyld
50 g smør, stuetemperatur
1/2 dl Dansukker Brun Farin
3/4 spsk. kanel, stødt
1 tsk stødt kardemomme
Dekoration
Dansukker Perlesukker
Instruktioner
Forvarm ovnen til 200 °C.
Pisk smør, muscovadorørsukker og vaniljesukker sammen, til en luftig masse.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk det sammen. Rør mælken i.
Bland hvedemel og bagepulver, og tilsæt det til dejen. Rør til en jævn masse.
Pisk smør, brun farin, kanel og kardemomme sammen. Vend fyldet forsigtigt i muffin dejen.
Sæt muffins forme i en muffin form, og fyld dem med dej. Top med perlesukker.
Bages midt i ovnen i ca. 17-20 minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.