Opskrifter til Halloween

Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.

Halloween cake pops

Halloweenkager

Boller med kanelsukker

Kagemonstre

Græskarkage med mascarponecreme

Halloween-popcorn med karamel

Halloween-træstammer

Edderkopper

Fingre

Græskartærte til Halloween

Små søde mus

Spøgelsesmarengs

Mumier

Øjetrøfler

Varm chokolade

Halloweenburgere

Græskarsuppe med spøgelser

Øjensalat

Græskar i lage

Chokolade- og græskarkage

Græskarmarmelade med kokos

Du kan finde flere Halloween-opskrifter her

Vi har svarene på spørgsmålene om hvad man skal bage til Halloween

Traditionen stammer fra USA, hvor børn går "slik eller ballade" og får slik som en belønning i stedet for at lave drillerier.

Man kan lave uhyggelig pynt, arrangere et spøgelseshus, udskære græskar, lave Halloween-mad og lege skræmmende lege, f.eks. en uhyggelig skattejagt.

Halloween fejres den 31. oktober, men fester kan holdes både før og efter denne dato.

Ja, kødet fra Halloween-græskar kan bruges til supper, bagværk og andre retter. Til madlavning anvender man typisk Hokkaido-græskar, Butternut-græskar eller Muskatgræskar.

Dekorative græskar, som ofte bruges til udskæring til Halloween, kan også spises, men de har typisk en mindre intens smag og en mere trævlet konsistens.

I USA spiser man typisk græskarretter, karamelliserede æbler, slik og halloween-inspirerede kager.

Lav sjove Halloween-aktiviteter med børnene som græskarudskæring, kostumeværksted og  Halloween-bagning. Organiser en skattejagt med Halloween-tema og fortæl uhyggelige historier. Lav kreative Halloween-dekorationer sammen.

Halloween-traditioner inkluderer græskarudskæring, kostumer og trick-or-treat. Man holder Halloween-fester, pynter uhyggeligt op og fortæller uhyggelige historier eller ser uhyggelige film.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!