Græskarsuppe med spøgelser

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1 kg græskar
300 g gule løg
3-4 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. Dansukker Brun Farin
1 liter mælk
2 dl vand
4 spsk. grøntsagsfond
1 citron, saften
salt, peber

Pynt
4 hårdkogte æg
sorte oliven

Instruktioner

Skær græskar, løg og hvidløg i tern. Svits løg og hvidløg i olie og brun farin i en gryde. Tilsæt græskar, mælk, vand og fond. Lad det hele simre i 10-15 minutter. Blend suppen. Tilsæt citronsaften. Smag til med salt og peber. Skær et stykke af bunden af æggene, så de kan stå op i tallerkenerne. Lav øjne af små stykker sorte oliven, som du trykker fast på æggene. Stil et æg i hver af de fire tallerkener. Hæld forsigtigt suppen rundt om ægget. Serveres med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.