Græskarsuppe med spøgelser

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1 kg græskar
300 g gule løg
3-4 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. Dansukker Brun Farin
1 liter mælk
2 dl vand
4 spsk. grøntsagsfond
1 citron, saften
salt, peber

Pynt
4 hårdkogte æg
sorte oliven

Instruktioner

Skær græskar, løg og hvidløg i tern. Svits løg og hvidløg i olie og brun farin i en gryde. Tilsæt græskar, mælk, vand og fond. Lad det hele simre i 10-15 minutter. Blend suppen. Tilsæt citronsaften. Smag til med salt og peber. Skær et stykke af bunden af æggene, så de kan stå op i tallerkenerne. Lav øjne af små stykker sorte oliven, som du trykker fast på æggene. Stil et æg i hver af de fire tallerkener. Hæld forsigtigt suppen rundt om ægget. Serveres med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.