Græskarsuppe med spøgelser

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1 kg græskar
300 g gule løg
3-4 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. Dansukker Brun Farin
1 liter mælk
2 dl vand
4 spsk. grøntsagsfond
1 citron, saften
salt, peber

Pynt
4 hårdkogte æg
sorte oliven

Instruktioner

Skær græskar, løg og hvidløg i tern. Svits løg og hvidløg i olie og brun farin i en gryde. Tilsæt græskar, mælk, vand og fond. Lad det hele simre i 10-15 minutter. Blend suppen. Tilsæt citronsaften. Smag til med salt og peber. Skær et stykke af bunden af æggene, så de kan stå op i tallerkenerne. Lav øjne af små stykker sorte oliven, som du trykker fast på æggene. Stil et æg i hver af de fire tallerkener. Hæld forsigtigt suppen rundt om ægget. Serveres med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.