Ingredienser
150 g smør, stuetemperatur
1 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl Dansukker Bagesukker
2 æg
100 g chokolade
200 g revet butternutsquash (moskusgræskar)
2 1/2 dl hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
Glasur
2 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. friskpresset appelsinsaft
revet appelsinskal
Instruktioner
Sæt ovnen på 175 °C.
Pisk smør og begge slags sukker til en luftig blanding. Tilsæt et æg ad gangen under fortsat piskning.
Smelt chokoladen over et vandbad, og stil den til side for at afkøle.
Riv græskaret, og rør det i smørblandingen. Vend blandingen i den smeltede chokolade.
Bland hvedemed, bagepulver og kanel, og vend det i dejen.
Smør en randform, og hæld dejen deri. Glat overfladen med en dejskraber.
Bag kagen i den nederste del af ovnen i ca. 45 minutter. Tag kagen ud af ovnen, og lad den køle af i ca. 10 minutter. Vend kagen ud på en rist, og lad den køle helt af. Læg et viskestykke over.
Rør glasuren sammen af florsukker og friskpresset appelsinsaft. Pynt kagen, når den er helt afkølet.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.