Ingredienser
500 g græskarkød i små stykker
Lage
4 dl eddike, 5 %
1 dl vand
Et stykke frisk ingefær i skiver, ca. 3 x 3 cm
1 kanelstang
1 tsk. salt
10 kryddernelliker
1 stjerneanis
4 dl Dansukker Sukker
Instruktioner
Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Tilsæt græskarstykkerne, og lad blandingen simre i 10 minutter. Tag græskarmassen op, og kom den på varme, grundigt rengjorte glas. Hæld lagen over, til græskarmassen er dækket. Luk tæt. Opbevares køligt. Server til vildt og oksekød eller til stærk ost.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.