Græskar i lage - Opskrifter

Græskar i lage

ca. 700 gram
Har du græskarkød til overs, efter du har udskåret årets halloweengræskar? Så lav græskar i lage! Vores opskrift på græskar i lage kan med fordel serveres til vildt, oksekød eller stærk ost.
Græskar i lage
Bedømmelse: (9vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g græskarkød i små stykker

Lage

  • 4 dl eddike, 5 %
  • 1 dl vand
  • Et stykke frisk ingefær i skiver, ca. 3 x 3 cm
  • 1 kanelstang
  • 1 tsk. salt
  • 10 kryddernelliker
  • 1 stjerneanis
  • 4 dl Dansukker Sukker

Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Tilsæt græskarstykkerne, og lad blandingen simre i 10 minutter. Tag græskarmassen op, og kom den på varme, grundigt rengjorte glas. Hæld lagen over, til græskarmassen er dækket. Luk tæt. Opbevares køligt. Server til vildt og oksekød eller til stærk ost.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;