Græskar i lage

Har du græskarkød til overs, efter du har udskåret årets halloweengræskar? Så lav græskar i lage! Vores opskrift på græskar i lage kan med fordel serveres til vildt, oksekød eller stærk ost.

ca. 700 gram

Vurdering (9 stk)

Ingredienser

500 g græskarkød i små stykker

Lage
4 dl eddike, 5 %
1 dl vand
Et stykke frisk ingefær i skiver, ca. 3 x 3 cm
1 kanelstang
1 tsk. salt
10 kryddernelliker
1 stjerneanis
4 dl Dansukker Sukker

Instruktioner

Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Tilsæt græskarstykkerne, og lad blandingen simre i 10 minutter. Tag græskarmassen op, og kom den på varme, grundigt rengjorte glas. Hæld lagen over, til græskarmassen er dækket. Luk tæt. Opbevares køligt. Server til vildt og oksekød eller til stærk ost.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.