Græskar i lage

Har du græskarkød til overs, efter du har udskåret årets halloweengræskar? Så lav græskar i lage! Vores opskrift på græskar i lage kan med fordel serveres til vildt, oksekød eller stærk ost.

ca. 700 gram

Vurdering (9 stk)

Ingredienser

500 g græskarkød i små stykker

Lage
4 dl eddike, 5 %
1 dl vand
Et stykke frisk ingefær i skiver, ca. 3 x 3 cm
1 kanelstang
1 tsk. salt
10 kryddernelliker
1 stjerneanis
4 dl Dansukker Sukker

Instruktioner

Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Tilsæt græskarstykkerne, og lad blandingen simre i 10 minutter. Tag græskarmassen op, og kom den på varme, grundigt rengjorte glas. Hæld lagen over, til græskarmassen er dækket. Luk tæt. Opbevares køligt. Server til vildt og oksekød eller til stærk ost.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.