Græskar i lage

Har du græskarkød til overs, efter du har udskåret årets halloweengræskar? Så lav græskar i lage! Vores opskrift på græskar i lage kan med fordel serveres til vildt, oksekød eller stærk ost.

ca. 700 gram

Vurdering (9 stk)

Ingredienser

500 g græskarkød i små stykker

Lage
4 dl eddike, 5 %
1 dl vand
Et stykke frisk ingefær i skiver, ca. 3 x 3 cm
1 kanelstang
1 tsk. salt
10 kryddernelliker
1 stjerneanis
4 dl Dansukker Sukker

Instruktioner

Bland ingredienserne til lagen, og kog den op. Tilsæt græskarstykkerne, og lad blandingen simre i 10 minutter. Tag græskarmassen op, og kom den på varme, grundigt rengjorte glas. Hæld lagen over, til græskarmassen er dækket. Luk tæt. Opbevares køligt. Server til vildt og oksekød eller til stærk ost.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.