Øjensalat

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
1 spsk. smør eller margarine
1-2 tsk. chilipulver
1-2 knsp. cayennepeber
1/2 tsk. salt
1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 hakket løg
2 finthakkede fed hvidløg (kan udelades)
4 dl kogte kidneybønner
1-2 tomater i skiver
4 små mozzarellaboller
4 sorte, halverede oliven
spirer eller karse

Sauce
1 dl hakkede tomater
1 spsk. olie
2-3 tsk. balsamicovineddike
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 revet fed hvidløg

Instruktioner

Smelt fedtstoffet på en stegepande, og brun kød, løg og hvidløg. Smag til med salt, cayennepeber og sukker. Tilsæt bønnerne. Fordel på fire tallerkener. Læg to tomatskiver midt på salaten. Læg en halv mozzarellabolle på hver tomatskive, og tryk en halv oliven fast på hver mozzarellabolle. Læg lidt spirer eller karse over tomatskiverne som hår. Rør ingredienserne til saucen sammen. Server saucen til salaten, og salat og brød, f.eks. knoglebrødet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.