Øjensalat

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

300 g hakket oksekød
1 spsk. smør eller margarine
1-2 tsk. chilipulver
1-2 knsp. cayennepeber
1/2 tsk. salt
1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 hakket løg
2 finthakkede fed hvidløg (kan udelades)
4 dl kogte kidneybønner
1-2 tomater i skiver
4 små mozzarellaboller
4 sorte, halverede oliven
spirer eller karse

Sauce
1 dl hakkede tomater
1 spsk. olie
2-3 tsk. balsamicovineddike
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 revet fed hvidløg

Instruktioner

Smelt fedtstoffet på en stegepande, og brun kød, løg og hvidløg. Smag til med salt, cayennepeber og sukker. Tilsæt bønnerne. Fordel på fire tallerkener. Læg to tomatskiver midt på salaten. Læg en halv mozzarellabolle på hver tomatskive, og tryk en halv oliven fast på hver mozzarellabolle. Læg lidt spirer eller karse over tomatskiverne som hår. Rør ingredienserne til saucen sammen. Server saucen til salaten, og salat og brød, f.eks. knoglebrødet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.