Græskartærte til Halloween

ca. 12 portioner

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

Dej
150 g smør 
5 dl hvedemel
1 dl Dansukker Melis
1 æg
smør til formen

Fyld
200 g græskarkød i tern
1 1/4 dl fløde
3/4 dl Dansukker Rørsukker
1 æg
1 æggeblomme
1/4 tsk kanel
1/4 tsk ingefær

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i 1 time. Smør en aflang tærteform ca. 13 x 36 cm, og tryk dejen ud heri.

Læg græskarkødet i en kasserolle sammen med 1 dl vand, og lad det småkoge under låg i ca. 15 minutter. Hæld det i en si, og lad det dryppe godt af.

Blend eller mos græskarkødet. Bland de øvrige ingredienser i.

Rul dejen ud mellem plastfilm. Læg dejen i tærteformen, og tryk den godt ned. Skær kanten til, så den bliver jævn. Prik dejen med en gaffel.

Hæld fyldet i, og bag tærten midt i ovnen ved 200° i ca. 1 time.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.