Græskartærte til Halloween

ca. 12 portioner

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

Dej
150 g smør 
5 dl hvedemel
1 dl Dansukker Melis
1 æg
smør til formen

Fyld
200 g græskarkød i tern
1 1/4 dl fløde
3/4 dl Dansukker Rørsukker
1 æg
1 æggeblomme
1/4 tsk kanel
1/4 tsk ingefær

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i 1 time. Smør en aflang tærteform ca. 13 x 36 cm, og tryk dejen ud heri.

Læg græskarkødet i en kasserolle sammen med 1 dl vand, og lad det småkoge under låg i ca. 15 minutter. Hæld det i en si, og lad det dryppe godt af.

Blend eller mos græskarkødet. Bland de øvrige ingredienser i.

Rul dejen ud mellem plastfilm. Læg dejen i tærteformen, og tryk den godt ned. Skær kanten til, så den bliver jævn. Prik dejen med en gaffel.

Hæld fyldet i, og bag tærten midt i ovnen ved 200° i ca. 1 time.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.