Græskarmarmelade med kokos

Fejr dette års halloween med en fantastisk morgenmad! Med hjemmelavede scones og græskarmarmelade med kokos kan det ikke gå galt. Denne græskarmarmelade er nem og enkel at lave, og den har et lækkert strejf af kokosmælk.

ca. 1 1/2 kg

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

500 g græskarkød
1 økologisk citron, saft og skal
2 1/2 dl kokosmælk
1/2 kg Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Bland græskarkød, citronsaft og -skal samt kokosmælk i en gryde, og lad simre under omrøring i 15 minutter. Mos eller blend massen. Hæld den tilbage i gryden, og tilsæt syltesukkeret. Kog derefter under omrøring i 5 minutter. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Luk tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.