Græskarmarmelade med kokos

Fejr dette års halloween med en fantastisk morgenmad! Med hjemmelavede scones og græskarmarmelade med kokos kan det ikke gå galt. Denne græskarmarmelade er nem og enkel at lave, og den har et lækkert strejf af kokosmælk.

ca. 1 1/2 kg

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

500 g græskarkød
1 økologisk citron, saft og skal
2 1/2 dl kokosmælk
1/2 kg Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Bland græskarkød, citronsaft og -skal samt kokosmælk i en gryde, og lad simre under omrøring i 15 minutter. Mos eller blend massen. Hæld den tilbage i gryden, og tilsæt syltesukkeret. Kog derefter under omrøring i 5 minutter. Hæld blandingen på varme, rengjorte glas. Luk tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.