Halloweenburgere

Skal du have gæster til middag omkring halloween? Byd på Halloweenburgere! Vores halloweenburgere er sjove og passer til både store og små. De kan nemt gøres vegetariske ved at skifte kødfarsen ud med et alternativ efter eget ønske.

4 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g oksefars eller blandet kødfars
2 spsk. tomatpuré
1 spsk. frisk oregano
2 tsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
Salt, peber
Smør eller margarine
4 burgerboller
8 grønne oliven
1 rød peberfrugt

Instruktioner

Pil løget, skær det i tern og steg det i fedtstof på en pande. Tilsæt farsen og steg til den er brunet. Tilsæt tomatpuré, oregano og muscovadorørsukker. Smag til med salt og peber. Fordel farsblandingen på bollerne. Sæt otte oliven på tandstikkere, og fæstn to på hver bolle. Skær fire tunger ud af peberfrugten, og tryk dem fast i farsen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.