Halloweenburgere

Skal du have gæster til middag omkring halloween? Byd på Halloweenburgere! Vores halloweenburgere er sjove og passer til både store og små. De kan nemt gøres vegetariske ved at skifte kødfarsen ud med et alternativ efter eget ønske.

4 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g oksefars eller blandet kødfars
2 spsk. tomatpuré
1 spsk. frisk oregano
2 tsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
Salt, peber
Smør eller margarine
4 burgerboller
8 grønne oliven
1 rød peberfrugt

Instruktioner

Pil løget, skær det i tern og steg det i fedtstof på en pande. Tilsæt farsen og steg til den er brunet. Tilsæt tomatpuré, oregano og muscovadorørsukker. Smag til med salt og peber. Fordel farsblandingen på bollerne. Sæt otte oliven på tandstikkere, og fæstn to på hver bolle. Skær fire tunger ud af peberfrugten, og tryk dem fast i farsen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.