Halloweenburgere

Skal du have gæster til middag omkring halloween? Byd på Halloweenburgere! Vores halloweenburgere er sjove og passer til både store og små. De kan nemt gøres vegetariske ved at skifte kødfarsen ud med et alternativ efter eget ønske.

4 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g oksefars eller blandet kødfars
2 spsk. tomatpuré
1 spsk. frisk oregano
2 tsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
Salt, peber
Smør eller margarine
4 burgerboller
8 grønne oliven
1 rød peberfrugt

Instruktioner

Pil løget, skær det i tern og steg det i fedtstof på en pande. Tilsæt farsen og steg til den er brunet. Tilsæt tomatpuré, oregano og muscovadorørsukker. Smag til med salt og peber. Fordel farsblandingen på bollerne. Sæt otte oliven på tandstikkere, og fæstn to på hver bolle. Skær fire tunger ud af peberfrugten, og tryk dem fast i farsen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.