Varm chokolade

Varm dig med en varm chokolade i efterårskulden. Tilsæt din varme chokolade halloweenpynt i form af marshmallows og chokoladekugler.

4-6 kopper

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1 liter mælk
1 dl kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
8-12 skumfiduser
16-24 chokoladeknapper

Instruktioner

Hæld lidt af mælken i en gryde. Tilsæt kakao og vaniljesukker, og rør, til der ikke er flere klumper. Tilsæt sirup og hæld derefter resten af mælken i. Lad blandingen simre, til den er varm. Hæld op i kopper. Tryk en chokoladeknap fast i hver skumfidus. Læg to skumfiduser i hver kop. Servér med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.