Pistacietrøffel - Opskrifter

Pistacietrøffel

ca. 25 stk. 30 minutter + 2 timer til at stivne
En lækker, cremet trøffel med fantastisk aromatisk smag af pistacie og chokolade.
Pistacietrøffel
Bedømmelse: (5vurderinger)

Ingredienser

  • 175 g mørk chokolade
  • 80 g saltede pistacienødder, hakkede
  • 30 g smør
  • 1 dl piskefløde
  • 3/4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker

Alternativ tilsmagning

  • reven skal af 1 økologisk appelsin

Tilbehør

  • former

Pynt

  • pistacienødder, hakkede

Hak chokolade og pistacienødder fint, og stil det derefter til side. Giv smør, fløde og muscovadorørsukker et opkog i en gryde under omrøring . Tilsæt chokoladen og rør, til du har en jævn blanding. Tilsæt pistacienødderne, og smag blandingen til med reven appelsinskal hvis det ønskes.

Hæld trøffelmassen i en skål med hældetud, og fyld formene med det samme. Pynt med pistacienødder. Opbevar dem køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;