Pistacietrøffel

En lækker, cremet trøffel med fantastisk aromatisk smag af pistacie og chokolade.

ca. 25 stk.

30 minutter + 2 timer til at stivne

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

175 g mørk chokolade
80 g saltede pistacienødder, hakkede
30 g smør
1 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker

Alternativ tilsmagning
reven skal af 1 økologisk appelsin

Tilbehør
former

Pynt
pistacienødder, hakkede

Instruktioner

Hak chokolade og pistacienødder fint, og stil det derefter til side. Giv smør, fløde og muscovadorørsukker et opkog i en gryde under omrøring . Tilsæt chokoladen og rør, til du har en jævn blanding. Tilsæt pistacienødderne, og smag blandingen til med reven appelsinskal hvis det ønskes.

Hæld trøffelmassen i en skål med hældetud, og fyld formene med det samme. Pynt med pistacienødder. Opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Kaffe og kager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.