Pistacietrøffel

En lækker, cremet trøffel med fantastisk aromatisk smag af pistacie og chokolade.

ca. 25 stk.

30 minutter + 2 timer til at stivne

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

175 g mørk chokolade
80 g saltede pistacienødder, hakkede
30 g smør
1 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker

Alternativ tilsmagning
reven skal af 1 økologisk appelsin

Tilbehør
former

Pynt
pistacienødder, hakkede

Instruktioner

Hak chokolade og pistacienødder fint, og stil det derefter til side. Giv smør, fløde og muscovadorørsukker et opkog i en gryde under omrøring . Tilsæt chokoladen og rør, til du har en jævn blanding. Tilsæt pistacienødderne, og smag blandingen til med reven appelsinskal hvis det ønskes.

Hæld trøffelmassen i en skål med hældetud, og fyld formene med det samme. Pynt med pistacienødder. Opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.