Ingredienser
175 g mørk chokolade
80 g saltede pistacienødder, hakkede
30 g smør
1 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
Alternativ tilsmagning
reven skal af 1 økologisk appelsin
Tilbehør
former
Pynt
pistacienødder, hakkede
Instruktioner
Hak chokolade og pistacienødder fint, og stil det derefter til side. Giv smør, fløde og muscovadorørsukker et opkog i en gryde under omrøring . Tilsæt chokoladen og rør, til du har en jævn blanding. Tilsæt pistacienødderne, og smag blandingen til med reven appelsinskal hvis det ønskes.
Hæld trøffelmassen i en skål med hældetud, og fyld formene med det samme. Pynt med pistacienødder. Opbevar dem køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.