Ingredienser
Dej
3 1/2 dl hvedemel
2 spsk. Dansukker Brun Farin
100 g smør eller margarine
1 spsk. olie
1 æggeblomme
3 spsk. koldt vand
Fyld
1 1/2 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 1/2 dl piskefløde
2 tsk. kakaopulver
1 spsk. vaniljesukker
75 g smør eller margarine
200 g nødder, gerne forskellige slags
Pynt
Flødeskum
Dansukker Flormelis
Instruktioner
Bland ingredienserne til dejen, gerne i en foodprocessor. Tryk dejen ud i en form med aftagelig kant, ca. 28 cm i diameter. Prik den med en gaffel. Bages midt i ovnen ved 250 °C i 10 minutter. Lad tærtebunden køle af i formen. Rør alle ingredienser til fyldet, bortset fra fedtstof og nødder, sammen i en kasserolle, og lad det simre, til det tykner, ca. 10 minutter. Omrør af og til. Tag kasserollen af varmen, og tilsæt fedtstoffet. Tilsæt nødderne. Hæld fyldet på tærtebunden. Stil formen i køleskabet i 3 timer, så fyldet kan stivne. Fjern kanten på formen, og pynt tærten med flødeskum. Drys til sidst med lidt flormelis.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.