Mudcake med kokos-tosca i bradepande

ca. 20 stykker

Vurdering (48 stk)

Ingredienser

5 æg
500 g Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
200 g blødt smør
1 dl kakao
2 spsk. vaniljesukker
3 knsp. salt
3 1/2 dl hvedemel

Tosca-glasur
400 g kokosmel
3 dl Dansukker Sukker
2 dl Dansukker Lys Sirup
3 dl piskefløde
125 g smør eller margarine

Instruktioner

Pisk æg og muscovadorørsukker sammen. Tilsæt smør, kakao, vaniljesukker og salt, og rør, til massen er blandet godt. Tilsæt mel. Hæld dejen ud i en bradepande 30 x 40 cm med smurt bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter. Rør ingredienserne til tosca-glasuren sammen i en gryde imens, og lad det simre under omrøring i fem minutter. Fordel blandingen på kagen, og bag den i yderligere 10 minutter. Lad kagen køle af, inden den skæres i firkanter. Læg kagestykkerne i en dåse med papir mellem hvert lag. Kagestykkerne kan fryses.

OBS: Kagen skal bages uden bagepulver.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.