Browniepizza

Lækkert sej browniepizza med skøn chokoladesmag toppet med bærmousse og friske bær. Denne pizza kan både bages i ovnen og på grillen.

10 portioner

1,5 time

Vurdering (55 stk)

Ingredienser

Bærmousse
200 g bær efter eget valg, friske eller frosne
1 dl Dansukker Syltesukker
2 dl piskefløde

Browniebund
100 g mørk chokolade
75 g smør
1 æg
2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1 nip salt

Pynt
friske bær

Instruktioner

Begynd med bærmoussen. Giv bær og syltesukker et opkog i en gryde i ca. 3 minutter. Stil bærgeléen i køleskabet i en time, så den bliver helt kold.

Pisk fløden til flødeskum i en skål, og vend den i den kolde bærgelé lidt ad gangen. Pisk derefter moussen med håndkraft, så den får en lidt tykkere konsistens. Stil den i køleskabet, mens du laver brownien.

Forvarm oven til 175 °C varmluft.

Læg bagepapir på en bageplade, og stil den til side. Hak chokoladen og smelt den sammen med smør i en gryde ved svag varme og rør undervejs. Stil det til side.

Pisk æg og muscovadorørsukker i en skål, til det er luftigt. Vend chokoladeblandingen i, og bland det hele godt sammen. Vend mel, bagepulver og salt i, og rør dejen ensartet.

Smør dejen ud i en stor cirkel på bagepapiret på bagepladen i den størrelse, du ønsker. Bag den midt i ovnen i ca. 7 minutter. Jo tykkere brownien er, jo længere bør den bages. Lad den køle helt af.

Fordel moussen på pizzaen, og pynt med friske bær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.