Ingredienser
Bærmousse
200 g bær efter eget valg, friske eller frosne
1 dl Dansukker Syltesukker
2 dl piskefløde
Browniebund
100 g mørk chokolade
75 g smør
1 æg
2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1 nip salt
Pynt
friske bær
Instruktioner
Begynd med bærmoussen. Giv bær og syltesukker et opkog i en gryde i ca. 3 minutter. Stil bærgeléen i køleskabet i en time, så den bliver helt kold.
Pisk fløden til flødeskum i en skål, og vend den i den kolde bærgelé lidt ad gangen. Pisk derefter moussen med håndkraft, så den får en lidt tykkere konsistens. Stil den i køleskabet, mens du laver brownien.
Forvarm oven til 175 °C varmluft.
Læg bagepapir på en bageplade, og stil den til side. Hak chokoladen og smelt den sammen med smør i en gryde ved svag varme og rør undervejs. Stil det til side.
Pisk æg og muscovadorørsukker i en skål, til det er luftigt. Vend chokoladeblandingen i, og bland det hele godt sammen. Vend mel, bagepulver og salt i, og rør dejen ensartet.
Smør dejen ud i en stor cirkel på bagepapiret på bagepladen i den størrelse, du ønsker. Bag den midt i ovnen i ca. 7 minutter. Jo tykkere brownien er, jo længere bør den bages. Lad den køle helt af.
Fordel moussen på pizzaen, og pynt med friske bær.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Herlig hyld
Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Den herlige jordbærtid
Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?