Browniepizza

Lækkert sej browniepizza med skøn chokoladesmag toppet med bærmousse og friske bær. Denne pizza kan både bages i ovnen og på grillen.

10 portioner

1,5 time

Vurdering (55 stk)

Ingredienser

Bærmousse
200 g bær efter eget valg, friske eller frosne
1 dl Dansukker Syltesukker
2 dl piskefløde

Browniebund
100 g mørk chokolade
75 g smør
1 æg
2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1 nip salt

Pynt
friske bær

Instruktioner

Begynd med bærmoussen. Giv bær og syltesukker et opkog i en gryde i ca. 3 minutter. Stil bærgeléen i køleskabet i en time, så den bliver helt kold.

Pisk fløden til flødeskum i en skål, og vend den i den kolde bærgelé lidt ad gangen. Pisk derefter moussen med håndkraft, så den får en lidt tykkere konsistens. Stil den i køleskabet, mens du laver brownien.

Forvarm oven til 175 °C varmluft.

Læg bagepapir på en bageplade, og stil den til side. Hak chokoladen og smelt den sammen med smør i en gryde ved svag varme og rør undervejs. Stil det til side.

Pisk æg og muscovadorørsukker i en skål, til det er luftigt. Vend chokoladeblandingen i, og bland det hele godt sammen. Vend mel, bagepulver og salt i, og rør dejen ensartet.

Smør dejen ud i en stor cirkel på bagepapiret på bagepladen i den størrelse, du ønsker. Bag den midt i ovnen i ca. 7 minutter. Jo tykkere brownien er, jo længere bør den bages. Lad den køle helt af.

Fordel moussen på pizzaen, og pynt med friske bær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.