Browniepizza

Lækkert sej browniepizza med skøn chokoladesmag toppet med bærmousse og friske bær. Denne pizza kan både bages i ovnen og på grillen.

10 portioner

1,5 time

Vurdering (53 stk)

Ingredienser

Bærmousse
200 g bær efter eget valg, friske eller frosne
1 dl Dansukker Syltesukker
2 dl piskefløde

Browniebund
100 g mørk chokolade
75 g smør
1 æg
2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1 nip salt

Pynt
friske bær

Instruktioner

Begynd med bærmoussen. Giv bær og syltesukker et opkog i en gryde i ca. 3 minutter. Stil bærgeléen i køleskabet i en time, så den bliver helt kold.

Pisk fløden til flødeskum i en skål, og vend den i den kolde bærgelé lidt ad gangen. Pisk derefter moussen med håndkraft, så den får en lidt tykkere konsistens. Stil den i køleskabet, mens du laver brownien.

Forvarm oven til 175 °C varmluft.

Læg bagepapir på en bageplade, og stil den til side. Hak chokoladen og smelt den sammen med smør i en gryde ved svag varme og rør undervejs. Stil det til side.

Pisk æg og muscovadorørsukker i en skål, til det er luftigt. Vend chokoladeblandingen i, og bland det hele godt sammen. Vend mel, bagepulver og salt i, og rør dejen ensartet.

Smør dejen ud i en stor cirkel på bagepapiret på bagepladen i den størrelse, du ønsker. Bag den midt i ovnen i ca. 7 minutter. Jo tykkere brownien er, jo længere bør den bages. Lad den køle helt af.

Fordel moussen på pizzaen, og pynt med friske bær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.