Ingredienser
Bund
200 g søde mandler
3 dl Dansukker Flormelis
2 æggehvider
Creme
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 spsk. kakao
2 æggeblommer
Glasur
150 g chokolade, lyst eller mørk, af god kvalitet
2 spsk. kokosfedt eller 1 spsk. olie
Instruktioner
Mal mandlerne. Bland mandler og flormelis. Tilsæt æggehvider, og ælt det sammen til en jævn dej. Kom dejen op i småkageforme. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Lad kagerne køle af. Rør smør og muscovadorørsukker smidigt. Sigt kakaoen i, og rør æggeblommerne i. Fordel fyldet på bundene. Sæt kagerne i fryseren i 30 minutter. Smelt chokolade og kokosfedt over vandbad. Dyp cremen på kagerne i den smeltede chokolade. Stil makronkagerne i køleskab til afkøling. Opbevares i køleskab.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.