Ingredienser
Bund
200 g søde mandler
3 dl Dansukker Flormelis
2 æggehvider
Creme
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 spsk. kakao
2 æggeblommer
Glasur
150 g chokolade, lyst eller mørk, af god kvalitet
2 spsk. kokosfedt eller 1 spsk. olie
Instruktioner
Mal mandlerne. Bland mandler og flormelis. Tilsæt æggehvider, og ælt det sammen til en jævn dej. Kom dejen op i småkageforme. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Lad kagerne køle af. Rør smør og muscovadorørsukker smidigt. Sigt kakaoen i, og rør æggeblommerne i. Fordel fyldet på bundene. Sæt kagerne i fryseren i 30 minutter. Smelt chokolade og kokosfedt over vandbad. Dyp cremen på kagerne i den smeltede chokolade. Stil makronkagerne i køleskab til afkøling. Opbevares i køleskab.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.