Makronkager med muscovadocreme

20 stk.

Vurdering (4 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Bund
200 g søde mandler
3 dl Dansukker Flormelis
2 æggehvider

Creme
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 spsk. kakao
2 æggeblommer

Glasur
150 g chokolade, lyst eller mørk, af god kvalitet
2 spsk. kokosfedt eller 1 spsk. olie

Instruktioner

Mal mandlerne. Bland mandler og flormelis. Tilsæt æggehvider, og ælt det sammen til en jævn dej. Kom dejen op i småkageforme. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Lad kagerne køle af. Rør smør og muscovadorørsukker smidigt. Sigt kakaoen i, og rør æggeblommerne i. Fordel fyldet på bundene. Sæt kagerne i fryseren i 30 minutter. Smelt chokolade og kokosfedt over vandbad. Dyp cremen på kagerne i den smeltede chokolade. Stil makronkagerne i køleskab til afkøling. Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.