Makronkager med muscovadocreme

20 stk.

Vurdering (3 st)

Ingredienser

Bund
200 g søde mandler
3 dl Dansukker Flormelis
2 æggehvider

Creme
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 spsk. kakao
2 æggeblommer

Glasur
150 g chokolade, lyst eller mørk, af god kvalitet
2 spsk. kokosfedt eller 1 spsk. olie

Instruktioner

Mal mandlerne. Bland mandler og flormelis. Tilsæt æggehvider, og ælt det sammen til en jævn dej. Kom dejen op i småkageforme. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Lad kagerne køle af. Rør smør og muscovadorørsukker smidigt. Sigt kakaoen i, og rør æggeblommerne i. Fordel fyldet på bundene. Sæt kagerne i fryseren i 30 minutter. Smelt chokolade og kokosfedt over vandbad. Dyp cremen på kagerne i den smeltede chokolade. Stil makronkagerne i køleskab til afkøling. Opbevares i køleskab.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.