Ingredienser
Kager
3 1/2 dl mel
4 spsk. kakao
225 g blødt smør
4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 store æg
2 tsk. vaniljesukker
50 g hakket mørk chokolade
1 tsk. bagepulver
1 1/4 tsk. flagesalt
5 1/2 dl havregryn
Jordnøddesmør-frosting
2 spsk. blødt smør
2 dl Dansukker Flormelis
1 dl creamy naturel jordnøddesmør
3 spsk. mælk
1/2 tsk. flagesalt
Instruktioner
Sæt ovnen på 175 °C.
Rør mel og kakao sammen i en skål, og stil den til side.
Pisk smør og muscovadosukker, så det bliver lyst og cremet.
Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver og salt. Bland godt.
Rør havregryn, mel, kakaoblanding og hakket chokolade i blandingen.
Rul små boller på 2-3 cm i diameter, og læg dem på en plade med bagepapir. Tryk dem lidt med fingrene eller håndfladen.
Bages i 10-12 minutter. Lad dem køle helt af.
Lav frostingen ved at tilsætte blødt smør, flormelis, mælk og salt i en skål. Pisk det hele sammen, så frostingen bliver let og cremet.
Kom ca. 1 tsk. frosting på midten af en kage, og anbring den anden kage ovenpå. Tryk kagerne forsigtigt sammen, så fyldet kigger ud ved kanten.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.