Småkager med chokolade og tahin

Chokolade og tahin er som skabt for hinanden. Lækre, seje småkager, som du vil elske. Prøv noget nyt, og bag cookies med chokolade og tahin.

20 kager

ca. 1 time + ca. 2 timer i køleskabet

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Chokoladedej
125 g smør, stuetemperatur
1 1/2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 2/3 dl hvedemel
3/4 dl kakao
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1 æggeblomme

Tahin-dej
100 g smør, stuetemperatur
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
3/4 dl tahin
2 1/2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 æggeblomme

Instruktioner

Begynd med chokoladedejen. Rør smør og muscovadosukker sammen. Bland mel, kakao, bagepulver og salt, og rør det i smørblandingen. Tilsæt æggeblommen, og rør til en glat dej.

Stil den i køleskabet i 2 timer.

Fortsæt med tahini-dejen. Rør smør, muscovadosukker og sirup sammen. Tilsæt tahin. Bland mel, bagepulver og salt, og rør det i smørblandingen. Tilsæt æggeblommen, og rør til en glat dej. Stil den i køleskabet i 2 timer.

Forvarm ovnen til 200 °C.

Tag dejen ud, rul hver dej ud i en længde, og skær 40 stykker af hver. Rul hvert stykke til en kugle. Tag to kugler af hver smag, og rul dem til en kugle. Dette vil gøre kagen marmoreret.

Fortsæt med resten af dejen, og læg kuglerne med mellemrum på bagepladerne. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.