Ingredienser
Bund
60 g usaltet smør
3 spsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
4 dl knuste Digestive-kiks
Karamellag
400 g sød, kondenseret mælk
75 g usaltet smør
1 dl Dansukker Flormelis
Chokoladelag
200 g mørk chokolade
1 1/2 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
40 g usaltet smør
Pynt, kan udelades
1 dl piskefløde
Chokoladestykker
Instruktioner
Smelt smørret. Bland de knuste kiks, muscovadorørsukker og det smeltede smør sammen. Hæld kiksemassen i en springform. Lad den afkøle i køleskabet.
Bland kondenseret mælk, smør og sukker i en kasserolle, og varm blandingen igennem, indtil det hele er smeltet. Lad det koge op og derefter småkoge, indtil blandingen er blevet tyk, ca. 8 minutter. Lad blandingen køle lidt af, før fyldet hældes i tærteformen. Stilles i køleskab, indtil karamellen er stivnet.
Bræk chokoladen i mindre stykker, og bland den med fløde, sukker og smør. Varm igennem ved svag varme, indtil det hele er smeltet til en jævn masse. Lad den køle af, før den hældes over karamellaget i tærteformen. Stilles i køleskab.
Pynt evt. tærten med flødeskum og chokoladestykker.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
 
			Opskrifter til Halloween
Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.
 
			Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
 
			Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
 
			Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
 
			Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
 
			Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.
