Muscovadocookies

ca. 30 stk.

Vurdering (1 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

220 g blødt smør
2 dl Dansukker Brun Farin
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 tsk. vaniljesukker
1 æg
2 1/2 dl hvedemel
8 dl havregryn
1/2 tsk. natron
150 g hakket chokolade
2 dl solsikkekerner
2 dl rosiner eller tranebær
2 tsk. kanel

Instruktioner

Rør smør og farin luftigt, tilsæt muscovadorørsukker til sidst og bland det godt.

Tilsæt æg. Bland mel, kanel, vaniljesukker og natron sammen. Bland sammen med æggeblandingen, til dejen er jævn.

Tilsæt havregryn, solsikkekerner, rosiner og chokolade.

Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 175 °C i ca. 12 minutter. De skal være lidt bløde, når de tages ud af ovnen. Lad kagerne køle lidt af på pladen, og læg dem derefter over på en rist for at køle helt af. Derefter er det tid til at nyde de skønne kager.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.