Ingredienser
220 g blødt smør
2 dl Dansukker Brun Farin
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 tsk. vaniljesukker
1 æg
2 1/2 dl hvedemel
8 dl havregryn
1/2 tsk. natron
150 g hakket chokolade
2 dl solsikkekerner
2 dl rosiner eller tranebær
2 tsk. kanel
Instruktioner
Rør smør og farin luftigt, tilsæt muscovadorørsukker til sidst og bland det godt.
Tilsæt æg. Bland mel, kanel, vaniljesukker og natron sammen. Bland sammen med æggeblandingen, til dejen er jævn.
Tilsæt havregryn, solsikkekerner, rosiner og chokolade.
Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 175 °C i ca. 12 minutter. De skal være lidt bløde, når de tages ud af ovnen. Lad kagerne køle lidt af på pladen, og læg dem derefter over på en rist for at køle helt af. Derefter er det tid til at nyde de skønne kager.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.