Ingredienser
4 dl kokosmel
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
30 g smeltet smør
1 dl hvedemel
2 dl blåbær
4 æg
Glasur
150 g blød nougat (Odense)
50 g mørk chokolade
Pynt
Hindbær og/eller blåbær
Serveres med
2 dl piskefløde
1 dl kvark
2 spsk. Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
Hindbær
Instruktioner
Bland kokosmel og sukker i en skål. Tilsæt muscovadorørsukker og smør. Bland hvedemel og blåbær, og vend det i blandingen. Tilsæt æg, og rør godt sammen. Hæld dejen op i en smurt og meldrysset springform, ca. 22 cm i diameter. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Lad kagen køle af i formen. Smelt nougat og chokolade over vandbad, og hæld massen over kagen. Pynt med hindbær og/eller blåbær. Pisk fløden halvfast. Tilsæt kvark, flormelis og vaniljesukker. Tilsæt hindbær. Server hindbærflødeskummet til kagen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.