Muscovadobiscottier - Opskrifter

Muscovadobiscottier

ca. 40 stk. 45 minutter + nogle timer eftertørre
Sprøde muscovadobiscottier med smag af karamel og mandel. Bag biscottier, og nyd duften af hjemmebag. Pynt med perlesukker for at tilføre lidt ekstra finesse og knas.
Muscovadobiscottier
Bedømmelse: (12vurderinger)

Ingredienser

  • 125 g mandler
  • 2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
  • 100 g smør, stuetempereret
  • 2 æg
  • 3 3/4 dl hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver

Pynt

  • Dansukker Perlesukker

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Hak mandlerne, og stil dem til side. Pisk muscovadorørsukker og smør til en let og luftig blanding i en skål. Tilsæt et æg ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver i en anden skål, og vend det i blandingen. Tilsæt de hakkede mandler.

Del dejen i 4 stykker og rul dem ud til stænger. Læg stængerne på plader med bagepapir. Bag muscovadobiscottierne midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Sluk ovnen, og skær stængerne i stykker på skrå. Sæt stykkerne med lidt afstand imellem på pladerne i ovnen, og lad dem eftertørre i nogle timer.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;