Muscovadobiscottier

Sprøde muscovadobiscottier med smag af karamel og mandel. Bag biscottier, og nyd duften af hjemmebag. Pynt med perlesukker for at tilføre lidt ekstra finesse og knas.

ca. 40 stk.

45 minutter + nogle timer eftertørre

Vurdering (9 stk)

Ingredienser

125 g mandler
2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
100 g smør, stuetempereret
2 æg
3 3/4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver

Pynt
Dansukker Perlesukker

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Hak mandlerne, og stil dem til side. Pisk muscovadorørsukker og smør til en let og luftig blanding i en skål. Tilsæt et æg ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver i en anden skål, og vend det i blandingen. Tilsæt de hakkede mandler.

Del dejen i 4 stykker og rul dem ud til stænger. Læg stængerne på plader med bagepapir. Bag muscovadobiscottierne midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Sluk ovnen, og skær stængerne i stykker på skrå. Sæt stykkerne med lidt afstand imellem på pladerne i ovnen, og lad dem eftertørre i nogle timer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.