Muscovadobiscottier

Sprøde muscovadobiscottier med smag af karamel og mandel. Bag biscottier, og nyd duften af hjemmebag. Pynt med perlesukker for at tilføre lidt ekstra finesse og knas.

ca. 40 stk.

45 minutter + nogle timer eftertørre

Vurdering (9 stk)

Ingredienser

125 g mandler
2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
100 g smør, stuetempereret
2 æg
3 3/4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver

Pynt
Dansukker Perlesukker

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.

Hak mandlerne, og stil dem til side. Pisk muscovadorørsukker og smør til en let og luftig blanding i en skål. Tilsæt et æg ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver i en anden skål, og vend det i blandingen. Tilsæt de hakkede mandler.

Del dejen i 4 stykker og rul dem ud til stænger. Læg stængerne på plader med bagepapir. Bag muscovadobiscottierne midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Sluk ovnen, og skær stængerne i stykker på skrå. Sæt stykkerne med lidt afstand imellem på pladerne i ovnen, og lad dem eftertørre i nogle timer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.