Pære- og mangochutney

Både pærer og mango gør sig rigtig godt i madlavningen, og sammen er de det perfekte match i en lækker chutney. Denne pære- og mangochutney er god til både ostebordet og den grillede kylling.

1 glas

1 time

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

1 hel mango (ca. 150 g)
1/2 rødløg
1/2 hakket chili
Olie
1 tsk. revet, frisk ingefær
1/2 dl hvidvinseddike
2 spsk. citronsaft
1-1 1/2 dl vand
1 dl Dansukker Økologisk Brun Farin
2 pærer

Instruktioner

Skræl, udsten og hak mangoen samt rødløget. Halvér chilien, fjern kernerne og hak chilien fint. Svits det sammen i olie i nogle minutter i en gryde. Tilsæt revet ingefær.

Tilsæt hvidvinseddike, citronsaft, vand og brun farin, og lad det koge i 10 minutter.

Skræl pærerne, fjern kernehuset, og skær pærerne i mindre stykker. Tilsæt det i chutneyen. Kog i yderligere 20-25 minutter.

Tag gryden af varmen. Kom chutneyen på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.