Pære- og mangochutney

Både pærer og mango gør sig rigtig godt i madlavningen, og sammen er de det perfekte match i en lækker chutney. Denne pære- og mangochutney er god til både ostebordet og den grillede kylling.

1 glas

1 time

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

1 hel mango (ca. 150 g)
1/2 rødløg
1/2 hakket chili
Olie
1 tsk. revet, frisk ingefær
1/2 dl hvidvinseddike
2 spsk. citronsaft
1-1 1/2 dl vand
1 dl Dansukker Økologisk Brun Farin
2 pærer

Instruktioner

Skræl, udsten og hak mangoen samt rødløget. Halvér chilien, fjern kernerne og hak chilien fint. Svits det sammen i olie i nogle minutter i en gryde. Tilsæt revet ingefær.

Tilsæt hvidvinseddike, citronsaft, vand og brun farin, og lad det koge i 10 minutter.

Skræl pærerne, fjern kernehuset, og skær pærerne i mindre stykker. Tilsæt det i chutneyen. Kog i yderligere 20-25 minutter.

Tag gryden af varmen. Kom chutneyen på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.