Mandelkage med blåbær og pære

Vurdering (0 st)

Ingredienser

150 g smør, blødt
150 g bagesukker fra Dansukker
3 æg
75 g mandelmel
75 g mel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk stødt kardemomme
150 g friske blåbær
100 g pære, i tern

Instruktioner

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pisk smør og bagesukker godt sammen i en skål. Pisk derefter æg i et ad gangen. Vend mandelmel, mel, bagepulver og kardemomme i. Vend til sidst blåbær og pæretern i dejen. Hæld dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag i 40 minutter. Kontroller om kagen er færdigbagt med en kødnål.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.