Mandelkage med blåbær og pære

Vurdering (12 stk)

Ingredienser

150 g smør, blødt
150 g bagesukker fra Dansukker
3 æg
75 g mandelmel
75 g mel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk stødt kardemomme
150 g friske blåbær
100 g pære, i tern

Instruktioner

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pisk smør og bagesukker godt sammen i en skål. Pisk derefter æg i et ad gangen. Vend mandelmel, mel, bagepulver og kardemomme i. Vend til sidst blåbær og pæretern i dejen. Hæld dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag i 40 minutter. Kontroller om kagen er færdigbagt med en kødnål.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukkertypernes smagsintensitet

Salt og peber er centrale i de fleste retter. For professionelle kokke gælder det samme for sukker. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen.

Halloween-træstammer

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.

Pærekage med rosmarin

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Sarah Bernhardt kager

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.