Glutenfri æblekage

6-8 pers.

Vurdering (108 st)

Ingredienser

Til formen
Smør
2 spsk. kokosmel

Dej
1 dl kartoffelmel
2 dl mandelmel
2 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl kokosmel
150 g blødt smør
2 æg
1 dl vaniljeyoghurt

Fyld
2 æbler
1/2 tsk. kanel

Instruktioner

Smør en rund springform (ca. 23 cm i diameter). Drys formen med kokos. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt smør, og rør det til en smuldret masse. Tilsæt æg og yoghurt, og ælt det sammen til en dej. Hæld dejen op i formen. Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tynde både, som stikkes ned i kagen og drys med kanel. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Lad kagen afkøle nogle minutter i formen. Server kagen, gerne lun, med vaniljesauce, vaniljeis eller vaniljekvark.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.