Til formen
Smør
2 spsk. kokosmel
Dej
1 dl kartoffelmel
2 dl mandelmel
2 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl kokosmel
150 g blødt smør
2 æg
1 dl vaniljeyoghurt
Fyld
2 æbler
1/2 tsk. kanel
Smør en rund springform (ca. 23 cm i diameter). Drys formen med kokos. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt smør, og rør det til en smuldret masse. Tilsæt æg og yoghurt, og ælt det sammen til en dej. Hæld dejen op i formen. Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tynde både, som stikkes ned i kagen og drys med kanel. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Lad kagen afkøle nogle minutter i formen. Server kagen, gerne lun, med vaniljesauce, vaniljeis eller vaniljekvark.
Opskriften er udarbejdet af