Glutenfri æblekage

6-8 pers.

Vurdering (109 stk)

Ingredienser

Til formen
Smør
2 spsk. kokosmel

Dej
1 dl kartoffelmel
2 dl mandelmel
2 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl kokosmel
150 g blødt smør
2 æg
1 dl vaniljeyoghurt

Fyld
2 æbler
1/2 tsk. kanel

Instruktioner

Smør en rund springform (ca. 23 cm i diameter). Drys formen med kokos. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt smør, og rør det til en smuldret masse. Tilsæt æg og yoghurt, og ælt det sammen til en dej. Hæld dejen op i formen. Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tynde både, som stikkes ned i kagen og drys med kanel. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Lad kagen afkøle nogle minutter i formen. Server kagen, gerne lun, med vaniljesauce, vaniljeis eller vaniljekvark.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.