Ingredienser
Vaniljecreme
2 æggeblommer
3 spsk. Dansukker Sukker
1 spsk. majsstivelse
1 1/4 dl fløde
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
10 g blødt smør
Dej
10 butterdejsplader
Æblefyld
3 æbler
20 g smør
3/4 dl Dansukker Brun Farin
1 1/2 tsk. stødt kanel
1 knivspids salt
Pynt
1 æggehvide
Dansukker Rørsukker
Instruktioner
Begynd med vaniljecremen. Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse, til det er luftigt. Giv fløde, vaniljesukker og sirup et opkog, og kom det i æggeblandingen.
Hæld blandingen tilbage i kasserollen, og lad den koge op under konstant omrøring. Tag kasserollen af varmen, når cremen er tyknet. Hæld vaniljecremen i en skål, og tilsæt smørret lidt ad gangen under omrøring. Stil det koldt.
Sæt ovnen på 200 °C. Tag butterdejspladerne op af fryseren, og læg dem på en bageplade, så de kan tø op.
Tilbered æblefyldet. Skyl og skræl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i små tern. Smelt smørret på en stegepande, og tilsæt æbler, brun farin, kanel og en knivspids salt. Rør rundt, og lad blandingen stege i ca. 2 minutter. Stil til afkøling.
Kom 1 spsk. vaniljecreme på den ene side af butterdejspladen. Kom derefter 1 spsk. æblefyld ovenpå. Buk den anden side hen over fyldet, og tryk kanterne sammen med en gaffel.
Pisk æggehviden, og pensl tærterne. Strø rørsukker over. Bag nederst i ovnen i ca. 10-12 minutter.
Servér tærterne, når de er kølet lidt af.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.