Æble-Cheesecake

En æble cheesecake som du bare må prøve! Kiksebund, smør- og kanelstegte æbler i en cremet cheesecake, det er den perfekte kombination!

8-10 portioner

Vurdering (112 stk)

Ingredienser

Bund
15 digestive kiks
2 spsk Dansukker Rørsukker
50 g smør

Fyld 1
4 syrlige æbler
4 spsk Dansukker Rørsukker
1 spsk kanel
25 g smør

Fyld 2
300 g flødeost
3 dl piskefløde
1 dl Dansukker Flormelis
1 tsk vaniljesukker

Pynt
æblegrød (kan udelades)
bund
fyld 1

Instruktioner

I denne gode kage byder vi på to slags fyld. Sweet dreams.

Knus kiksene og smelt smøret. Bland kiks, smør og rørsukker. Tryk dejen ud i en springform 22 cm i diameter.

Skræl æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i små terninger. Steg æblerne møre i smøret, rørsukker og kanel. Læg de fleste af æblerne på midten af kiksebunden, gem lidt æbler til dekoration.

Pisk fløden med med flormelis og vaniljesukker til det bliver til flødeskum. Vend flødeosten i flødeskummet. Smør flødeskumscremen over kiksebunden og æblerne og stil kagen i fryseren i ca. 4 timer.

Lav evt. æblegrød og læg i silikoneforme og frys i et par timer. Pynt derefter ostekagen med æblepuré, kiksekrummer og æbleterninger.

Tag cheescaken ud ca. 15 min før servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.