Æble-Cheesecake

En æble cheesecake som du bare må prøve! Grahamsbund, kanel stegte æbler og en cremet cheesecake, den perfekte kombination!

8-10 portioner

Vurdering (108 stk)

Ingredienser

Bund
15 digestive kiks
2 spsk Dansukker Rørsukker
50 g smør

Fyld 1
4 syrlige æbler
4 spsk Dansukker Rørsukker
1 spsk kanel
25 g smør

Fyld 2
300 g flødeost
3 dl piskefløde
1 dl Dansukker Flormelis
1 tsk vaniljesukker

Pynt
æblegrød (kan udelades)
bund
fyld 1

Instruktioner

I denne gode kage byder vi på to slags fyld. Sweet dreams.

Knus kiksene og smelt smøret. Bland kiks, smør og rørsukker. Tryk dejen ud i en springform 22 cm i diameter.

Skræl æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i små terninger. Steg æblerne møre i smøret, rørsukker og kanel. Læg de fleste af æblerne på midten af kiksebunden, gem lidt æbler til dekoration.

Pisk fløden med med flormelis og vaniljesukker til det bliver til flødeskum. Vend flødeosten i flødeskummet. Smør flødeskumscremen over kiksebunden og æblerne og stil kagen i fryseren i ca. 4 timer.

Lav evt. æblegrød og læg i silikoneforme og frys i et par timer. Pynt derefter ostekagen med æblepuré, kiksekrummer og æbleterninger.

Tag cheescaken ud ca. 15 min før servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.