Æble-Cheesecake

En æble cheesecake som du bare må prøve! Grahamsbund, kanel stegte æbler og en cremet cheesecake, den perfekte kombination!

8-10 portioner

Vurdering (106 stk)

Ingredienser

Bund
15 digestive kiks
2 spsk Dansukker Rørsukker
50 g smør

Fyld 1
4 syrlige æbler
4 spsk Dansukker Rørsukker
1 spsk kanel
25 g smør

Fyld 2
300 g flødeost
3 dl piskefløde
1 dl Dansukker Flormelis
1 tsk vaniljesukker

Pynt
æblegrød (kan udelades)
bund
fyld 1

Instruktioner

I denne gode kage byder vi på to slags fyld. Sweet dreams.

Knus kiksene og smelt smøret. Bland kiks, smør og rørsukker. Tryk dejen ud i en springform 22 cm i diameter.

Skræl æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i små terninger. Steg æblerne møre i smøret, rørsukker og kanel. Læg de fleste af æblerne på midten af kiksebunden, gem lidt æbler til dekoration.

Pisk fløden med med flormelis og vaniljesukker til det bliver til flødeskum. Vend flødeosten i flødeskummet. Smør flødeskumscremen over kiksebunden og æblerne og stil kagen i fryseren i ca. 4 timer.

Lav evt. æblegrød og læg i silikoneforme og frys i et par timer. Pynt derefter ostekagen med æblepuré, kiksekrummer og æbleterninger.

Tag cheescaken ud ca. 15 min før servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.