Æbletarteletter med nødder

10-12 stk.

Vurdering (4 st)

Ingredienser

Dej
5 dl hvedemel
3 spsk. Dansukker Lys Sirup
200 g smør eller margarine

Fyld
400 g æbler
250 g blandede nødder

Låg
3 spsk. Dansukker Glukosesirup
3/4 dl Dansukker Lyst Muscovadosukker
1 spsk. vaniljesukker
40 g smeltet smør eller margarine
2 æg

Instruktioner

Ælt ingredienserne til dejen sammen, og tryk den ud i tarteletforme eller små tærteforme. Skær eller nip kanten til, og stil formene i køleskab.

Skræl og halvér æblerne, og fjern kernehuset. Skær dem i tynde både. Fordel æblebådene i formene. Læg nødderne oven på æblerne. Bland ingredienserne til låget, og fordel den i formene. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.