Hindbær-, lime og lakridssyltetøj

Alle ved, at hindbær og lakrids er en vellykket smagskombination. Hvis vi tilsætter lime, får vi en perfekt marmeladesmag! Hindbær-, lime- og lakridsmarmeladen gør sig godt på pandekagebuffeten og til smagfulde oste, eller hvorfor ikke som pålæg på din morgenmad?

2 glas

25 minutter

Vurdering (26 stk)

Ingredienser

500 g hindbær
250 g Dansukker Syltesukker
Saften af 1/2 lime, usprøjtet
1 tsk. lakridspulver

Instruktioner

Skyl hindbærrene, og kom dem i en gryde sammen med syltesukker, limesaft og lakridspulver. Kog det i 6–7 minutter.

Skum godt af, og kom syltetøjet på varme, skoldede glas. Luk dem helt til og opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.