Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage

Kanelsnegle

Gør en grå dag til en gylden dag med 12 nybagte kanelsnegle.

Gulerodskage

Gør en kort dag til en kagedag med en saftig og sprød gulerodskage.

Kardemommesnurrer

Gør en indedag til en hyggedag med 16 knasende kardemommesnurrer.

Små fastelavnsboller

Gør en mørk dag til en lys dag med 16 farverige fastelavnsboller.

Pandekager

Gør en kold dag til en varm dag med 12 lune pandekager med skovbærsyltetøj.

Bedstefars skæg

Gør en frostdag til en bagedag med Bedstefars skæg med marengs og æblekompot.

Dansk sukker fra danske roer siden 1872

Historien om produktionen af roesukker har rødder tilbage til 1800-tallet, hvor C.F. Tietgen  grundlagde De Danske Sukkerfabrikker. Derfra er det gået slag i slag til det, som vi i dag alle kender som Dansukker.

I Danmark dyrkes størstedelen af sukkerroerne på det sydvestlige Sjælland og Lolland Falster. Det er også her, vi har vores to fabrikker. Sukkerroerne høstes om efteråret og vinteren, og det er kun i disse måneder, at sukkerproduktionen er i gang.