Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage
Kardemommesnurrer
Gør en indedag til en hyggedag med 16 knasende kardemommesnurrer.
Små fastelavnsboller
Gør en mørk dag til en lys dag med 16 farverige fastelavnsboller.
Bedstefars skæg
Gør en frostdag til en bagedag med Bedstefars skæg med marengs og æblekompot.
Dansk sukker fra danske roer siden 1872
Historien om produktionen af roesukker har rødder tilbage til 1800-tallet, hvor C.F. Tietgen grundlagde De Danske Sukkerfabrikker. Derfra er det gået slag i slag til det, som vi i dag alle kender som Dansukker.
I Danmark dyrkes størstedelen af sukkerroerne på det sydvestlige Sjælland og Lolland Falster. Det er også her, vi har vores to fabrikker. Sukkerroerne høstes om efteråret og vinteren, og det er kun i disse måneder, at sukkerproduktionen er i gang.