Ingredienser
Dej
250 g mel
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kardemomme
15 g Dansukker Sukker
1 knivspids salt
4 æg
½ l kærnemælk
Syltetøj
250 g frosne skovbær
125 g Dansukker Syltesukker
Drys
75 g ristede mandelflager
Fintrevet skal fra 1 økologisk citron
Dansukker Flormelis
Instruktioner
Dej
Bland mel, vaniljesukker, kardemomme, sukker og salt sammen i en skål. Rør æggene i – et ad gangen. Pisk kærnemælken i til du har en glat dej – lad dejen stå i 30 minutter, inden du bager pandekagerne.
Syltetøj
Hæld de frosne bær i en gryde og kog dem op med syltesukkeret. Lad det hele simre et par minutter inden det afkøles.
Bag pandekagerne på en pande med lidt smør, de skal ikke være for tykke. Når de er bagt på hver side, kan de holdes lune. Drys med flormelis, ristede mandelflager og revet citron og server med syltetøj til.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Julebag med kærlighed
Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Juledesserter
Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.