Kanelsnegle

Gør en grå dag til en gylden dag med 12 nybagte kanelsnegle.

Cirka 12 stk.

Vurdering (75 stk)

Ingredienser

Dej
100 g smør
3 dl mælk
25 g gær
1 tsk. kardemomme
1 spsk. Dansukker Sukker
1 knivspids salt
ca. 500 g mel
1 æg (til pensling)

Remonce
1,5 dl Dansukker Sukker
100 g blødt smør
1 spsk. kanel

Drys
Lidt Dansukker Perlesukker

Instruktioner

Dej
Smelt smørret og tilsæt mælken. Tag gryden af blusset, smuldr gæren i den lune mælk og rør til den er opløst. Bland kardemomme, sukker og salt i en skål og tilsæt mælkeblandingen. Bland melet i lidt efter lidt og ælt dejen i ca. 5 minutter (eller i en røremaskine) – den skal være fugtig, men ikke klistre. Form dejen til en kugle og lad den hæve tildækket og lunt i ca. 1 time. 

Remonce
Rør det bløde smør sammen med sukker og kanel. Rul dejen ud i et stort rektangel på ca. 1 cm tykkelse. Smør remonce på.

Rul dejen sammen og skær den i 12 stykker. Læg stykkerne tæt sammen i et smurt ildfast fad. Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve i ca. 20 minutter. Tænd ovnen på 200 grader. Pisk ægget sammen med lidt vand, pensl sneglene og drys med perlesukker. Lad dem bage i ca. 15 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.