Kanelsnegle

Gør en grå dag til en gylden dag med 12 nybagte kanelsnegle.

Cirka 12 stk.

Vurdering (272 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Dej
100 g smør
3 dl mælk
25 g gær
1 tsk. kardemomme
1 spsk. Dansukker Sukker
1 knivspids salt
ca. 500 g mel
1 æg (til pensling)

Remonce
1,5 dl Dansukker Sukker
100 g blødt smør
1 spsk. kanel

Drys
Lidt Dansukker Perlesukker

Instruktioner

Dej
Smelt smørret og tilsæt mælken. Tag gryden af blusset, smuldr gæren i den lune mælk og rør til den er opløst. Bland kardemomme, sukker og salt i en skål og tilsæt mælkeblandingen. Bland melet i lidt efter lidt og ælt dejen i ca. 5 minutter (eller i en røremaskine) – den skal være fugtig, men ikke klistre. Form dejen til en kugle og lad den hæve tildækket og lunt i ca. 1 time. 

Remonce
Rør det bløde smør sammen med sukker og kanel. Rul dejen ud i et stort rektangel på ca. 1 cm tykkelse. Smør remonce på.

Rul dejen sammen og skær den i 12 stykker. Læg stykkerne tæt sammen i et smurt ildfast fad. Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve i ca. 20 minutter. Tænd ovnen på 200 grader. Pisk ægget sammen med lidt vand, pensl sneglene og drys med perlesukker. Lad dem bage i ca. 15 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!