Spred kærlighed
på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad. Det kan være din kæreste, din familie, din barndomsven, din bedste ven eller dine børn. Du finder sikkert ud af, hvem du vil invitere. Vi har samlet nogle opskrifter som kan inspirere.

Prinsessemuffins

Hindbærmoussekage // Valentinskage

Mudcake med hindbærflødeskum

Hindbærhjerter

Lilla lagkage - med solbær og luftig flødeostecreme

Hindbærsnitter

Chokoladetærte med italiensk marengs

Hjerter dyppet i chokolade

Brownietærte med luftig marengs

Limetærte med chokolade og hindbærcurd

Portionscheesecake lag på lag

Pavlovamarengs med hindbærcurd

Chokolade- og hindbærkugler

Valentinspops

Jordbærmuffins med jordbærfrosting

Appelsinhjerter

Hvid chokoladetrøffel med jordbær og kardemomme

Chokolademousse med brombærkompot

Minicheesecakes med hindbærswirl

Marengskager

Vaniljepannacotta med limemarinerede bær

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.