Portionscheesecake lag på lag

Lav vores små udsøgte cheesecakes med lag af hindbær, citron og blåbær! Pynt dem med friske hindbær, blåbær og citronmelisse. Perfekte til festlige anledninger!

5 stk. portionscheesecake

PT1H

2,5 time + 2 timer i fryser

Vurdering (271 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Småkager
100 g smør
1 dl Dansukker Rørsukker
1/2 dl Dansukker Økologisk Lys Sirup
1 tsk. vaniljesukker
2 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver

Fyld
3 æggeblommer (pasteuriseret)
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
150 g flødeost
3 dl piskefløde
200 g hindbær
Saften af 1/2 citron, usprøjtet
100 g blåbær pure

Pynt
Hindbær
Blåbær
Citronmelisse

Instruktioner

Begynd med at bage småkagerne og lav bræpure. 
Blend bær til pure, bruger du frosne bær giv dem et opkog og blend til pure, lad afkøle.

Sæt ovnen på 200 °C.
Bland alle ingredienserne i en skål, og ælt dem sammen til en dej. Del dejen i 4 stykker, og rul ud til lange stænger. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir, og tryk dem let. Bag dem i ca. 10 min.

Skær stængerne til snitter (ca.3 cm) mens de er varme. Lad dem køle af, og opbevar dem tørt.

Blend 10 snitter, og kom dem i 5 små runde forme, 7 cm i diameter. 
De snitter du ikke bruger kan du gemme i en kagedåse til senere brug. 

Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker luftigt. Tilsæt flødeost. Pisk piskefløden i en anden skål, og bland det sammen med æggeblandingen.

Fordel blandingen jævnt i tre forskellige skåle. Tilsæt 1 dl blendet hindbær i den første skål, saften af 1/2 citron i den anden skål og 1 dl blendet blåbær i den tredje skål.

Fordel hindbærcheesecaken i de fem runde forme, og stil dem i fryseren i mindst 30 minutter. Tag dem derefter ud af formene, og kom citroncheesecaken i. Stil i fryseren i mindst 30 minutter. Hæld til sidst blåbærcheesecaken i, og stil i fryseren i mindst 2 timer.

Tag formene ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Løsn kagerne fra formene, og pynt med friske hindbær, blåbær og citronmelisse.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Lagkage, boller og småkager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Grillmarinader

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.