Hjerter dyppet i chokolade

30-35 stk.

1 time

Vurdering (0 st)

Ingredienser

100 g smør
1 dl Dansukker Brun Farin
1/2 dl Dansukker Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. mælk
2 1/2-3 dl fint valsede havregryn
1/2 dl mandler
1/2 dl hasselnødder

Pynt
250 g mørk chokolade
Nødder

Instruktioner

Pisk smør, brun farin, muscovadorørsukker og vaniljesukker i en skål. Kom mælk og havregryn i lidt ad gangen, og rør rundt.

Hak mandler og hasselnødder, og bland det i. Lad dejen hvile i køleskab i 30 minutter.

Drys køkkenbordet med mel og rul dejen ud til en ca. 2 cm tyk dej. Tryk hjerter ud med en lille hjerteform, og stil dem i fryseren i ca. 20 minutter.

Smelt den mørke chokolade imens. Tag hjerterne ud, dyp dem i chokoladen, og strø lidt hakkede nødder over. Lad dem afkøle i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.