Ingredienser
Mørdej
175 g koldt smør
5 dl hvedemel
1 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
1-2 tsk. vand
Smørcreme
75 g blødt smør
3 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
Hindbær marmelade
1 dl frosne hindbær
1 dl Dansukker Syltesukker
Instruktioner
Sæt ovnen på 175 °C.
Bland smør og hvedemel i en foodprocessor, og kør dejen, til den er blevet smuldret. Tilsæt sukker, vaniljesukker, æggeblomme og vand. Bland det hurtigt sammen til en dej. Stil dejen i køleskab i ca. 30 minutter.
Lav smørcremen og hindbær marmelade imens. Pisk smør, flormelis og vaniljesukker til en jævn masse. Stil smørcremen til side.
Optø hindbærrene, og bland og kog dem sammen med syltesukker i en kasserolle i ca. 2-3 minutter. Marmeladen skal have en noget fast konsistens. Kom marmeladen på et omhyggeligt rengjort glas, og lad det afkøle i køleskabet.
Drys mel på køkkenbordet og rul dejen ud i ca. 4 mm tykkelse. Tryk hjerter ud med en brunkageform, og læg dem på et stykke bagepapir. Tryk et mindre hjerte eller en rund cirkel ud i midten på halvdelen af hjerterne.
Bag kagerne nederst i ovnen i ca. 8-10 minutter. Hold øje med kagerne til sidst, så de ikke bliver for mørke. Lad dem køle af.
Når kagerne er kølet helt af, kommes et tyndt lag smørcreme på kagerne uden hul. Kom en klat hindbær marmelade i midten af hjertet, og læg kagen med hul i ovenpå. Opbevares på glas med låg.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.