Mudcake med hindbærflødeskum - Opskrifter

Mudcake med hindbærflødeskum

6 portioner
Mudcake med hindbærflødeskum
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Mudcake

    • 150 g smør
    • 3 æg
    • 3 dl Dansukker ØKO Brun Farin
    • 3 1/2 dl hvedemel
    • 1 dl kakao
    • 1 knsp. salt

    Hindbærflødeskum

    • 3 dl fløde
    • 1 dl hindbær (frosne om er optøet)
    • 1 spsk. ØKO Sukker

    Pynt

    • 100 g hindbær
    • 1 spsk. ØKO Flormelis
    • Citronmelisse

    Sæt ovnen på 200ºC.

    Kagen bages i en springform ca. 22 cm i diamenter. Formen smøres eller beklæd med bagepapir.

    Smelt smørret. Pisk æg og sukker til det bliver luftigt, rør det smeltede smør forsigtigt i massen. Bland hvedemel og kakao, hæld i skålen. Tilsæt salt og rør til en dej. Hæld dejen i formen.

    Bages i den nederste del af ovnen i ca. 12 minutter. Check med en bagepind om kagen har bagt nok. Tag kagen ud af formen og lad den køle af.

    Giv din hindbær et opkog  ca. 1 min og lad dem køle af. Pisk fløde, sukker og hindbær. Pynt kagen med hindbærcreme og de friske hindbær. Drys med flormelis og pynt med et par blade af citronmelisse.

     

    Se film: Sådan laver du Mudcake med hindbærflødeskum

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;