Ingredienser
Bund
8 Digestive-kiks
25 g smeltet smør
1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
Hindbærswirl
1 1/2 dl hindbær
2 spsk. Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
Fyld
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. hvedemel
400 g friskost
1 tsk. citronskal usprøjtet
1 tsk. vaniljesukker
2 store æg
2 spsk. piskefløde
Instruktioner
Opvarm ovnen til 175 °C.
Blend kiksene, og bland det smeltede smør og sukkeret i.
Kom en spiseskefuld af kiksedejen i bunden af formene. Tryk dejen ud, så den bliver jævn.
Bages i ovnen i 5 minutter.
Blend hindbær, flormelis og vaniljesukker.
Pres blandingen gennem en finmasket si for at skille frøene fra hindbærpuréen. Stil til side.
Pisk sukker og mel sammen, tilsæt friskost, citronskal og vaniljesukker, og bland, til massen er jævn.
Bland æggene i (et ad gangen), og tilsæt piskefløden.
Fordel friskostblandingen i formene.
Kom en cirkel hindbærsauce over hver muffin. Brug en tandstik til at røre lidt mere og lave en "swirl".
Bages i 15–20 minutter, til fyldet er stivnet.
Lad dine muffins køle helt af, og køl dem derefter i køleskabet, så de sætter sig.
Pynt med friske hindbær.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Pluk blommer
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.