Marengskager

Vurdering (16 stk)

Ingredienser

Marengs
3 æggehvider (100 ml)
2 dl Dansukker Sukker
Et par dråber eddike

Fyld
200 g friske eller frosne bær
1 dl piskefløde
100 g kvark
1 spsk. Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker

Pynt
1 spsk. Dansukker Flormelis
Frugt eller bær

Instruktioner

Sæt ovnen på 100 °C. Tegn hjerterne, tre til hver kage, ca. 10 cm høje på bagsiden af et stykke bagepapir. Smør markeringerne, og drys mel på dem. Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af sukkeret, til det er hvidt og luftigt. Vend forsigtigt resten af sukkeret i. Bred eller sprøjt blandingen ud i de smurte og meldryssede markeringer. Eventuel resterende blanding kan bare klikkes ud til almindelige marengs (kan f.eks. anvendes til marengstoppe). Bages midt i ovnen i ca. 45 minutter. Lad dem køle af på en rist. Pisk fløde, sukker og vaniljesukker stift. Rør bær og kvark i fløden. Læg fyldet mellem marengsene lige før serveringen (hvis man vælger at lave kagerne på forhånd, kan man pensle marengsene med smeltet chokolade, så de ikke bliver bløde af fyldet. Vælger man hvid chokolade, kan den ikke ses). Pynt kagerne med lidt frugt eller bær, som drysses med flormelis.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.