Marengskager

Vurdering (21 stk)

Ingredienser

Marengs
3 æggehvider (100 ml)
2 dl Dansukker Sukker
Et par dråber eddike

Fyld
200 g friske eller frosne bær
1 dl piskefløde
100 g kvark
1 spsk. Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker

Pynt
1 spsk. Dansukker Flormelis
Frugt eller bær

Instruktioner

Sæt ovnen på 100 °C. Tegn hjerterne, tre til hver kage, ca. 10 cm høje på bagsiden af et stykke bagepapir. Smør markeringerne, og drys mel på dem. Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af sukkeret, til det er hvidt og luftigt. Vend forsigtigt resten af sukkeret i. Bred eller sprøjt blandingen ud i de smurte og meldryssede markeringer. Eventuel resterende blanding kan bare klikkes ud til almindelige marengs (kan f.eks. anvendes til marengstoppe). Bages midt i ovnen i ca. 45 minutter. Lad dem køle af på en rist. Pisk fløde, sukker og vaniljesukker stift. Rør bær og kvark i fløden. Læg fyldet mellem marengsene lige før serveringen (hvis man vælger at lave kagerne på forhånd, kan man pensle marengsene med smeltet chokolade, så de ikke bliver bløde af fyldet. Vælger man hvid chokolade, kan den ikke ses). Pynt kagerne med lidt frugt eller bær, som drysses med flormelis.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.