Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen er personen bag den populære blog dittejulie.dk.

Ditte er bagebogsforfatter, opskriftudvikler og fuldtidsblogger. Hun elsker at skrive om det søde liv og har en enormt stor kærlighed til bagværk. For Ditte er det vigtigt, at kagens smag og udseende supplerer hinanden, for – som hun siger – det er trods alt øjet, der spiser først.

Ditte har udarbejdet opskrifter til Dansukker, hvor det er vigtigt, at bagværken skal se indbydende ud. Hvor man virkelig kan se, at der er blevet kælet for detaljen.

Hjemmelavet is uden ismaskine

Sommermarmelade

Hjemmelavet is med sommerens bær og sylt

Nem lagkage

Glutenfri donuts med pistacie, timian, citron og hvid chokolade

Glutenfri mazarinkage med chokolade og jordbær

Julecupcakes med karamelliseret smørcreme

Hindbærmoussekage // Valentinskage

Fastelavnsboller med et strejf af forår

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.