Sommermarmelade

Brug marmeladen på morgenbordet eller pandekagerne, eller i dit bagværk. Du kan både bruge frosne og friske bær til din marmelade.
- Opskrift Ditte Julie Jensen

til 3 mellemstore syltetøjsglas

Vurdering (4 st)

Ingredienser

300 g jordbær
300 g hindbær
300 g ribs
2 øko citroner, skal og saft
2 tsk vaniljepasta
450 g syltesukker, Dansukker

Instruktioner

Rens bærrene og kom dem op i en gryde sammen med citronskal og -saft, vaniljepasta og syltesukker. Bring det i kog og lad det herefter simre til bærrene er kogt møre og saften er kogt ind. Kog 3 syltetøjsglas og hæld sommermarmeladen herpå. Det kan holde sig i 2-3 uger på køl.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.