Bag med
sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Marengskage

Poptarts

Marmorkage med blåbærripple

Browniepizza

Pizookie

Citroncheesecake med blommekompot

Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Jordbærtærte

Chokoladekage med hindbærmousse

Kandiserede blomster

Pynt kager, tærter, konfekt og desserter med blomsterne.

Pluk og tør smukke blomster, f.eks. syrener, violer eller roser. Dyp eller pensl blomsterbladene med pasteuriseret æggehvide. Dyp dem derefter i sukker. Læg blomsterne til tørre på en rist.

Lagkage til festlige lejligheder

Sommertærte

Fragilité med blåbær og hindbærmousse

Sandkage med sommerbær

Nem bradepandekage med bær

Jordbærcheesecake med rabarberkompot

Tærten bliver på kagefadet!

Læg en lille klat sirup på kagefadet under tærten, så skøjter den ikke frem og tilbage, når der skæres.

Budapestrulle med hindbærsyltetøj og fersken

Tarteletter med vaniljecreme og friske bær

Jordbærtærte med passionscurd

Minicheesecakes med hindbærswirl

Roulade med jordbærmousse og lavendelsukker

Sommerkage med brombærcreme og chokolade

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.