Bag med
sommerens bær
Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!
Kandiserede blomster
Pynt kager, tærter, konfekt og desserter med blomsterne.
Pluk og tør smukke blomster, f.eks. syrener, violer eller roser. Dyp eller pensl blomsterbladene med pasteuriseret æggehvide. Dyp dem derefter i sukker. Læg blomsterne til tørre på en rist.
Tærten bliver på kagefadet!
Læg en lille klat sirup på kagefadet under tærten, så skøjter den ikke frem og tilbage, når der skæres.
Vi har svarene på spørgsmålene om bagning med sommerens bær
Du kan bruge et tyndt grillspyd, strikkepind eller en kødpind til at tjekke, om kagen er færdig. Stik spyddet ned i midten af kagen – hvis det kommer op uden dejrester, er kagen gennembagt. Den skal føles fast, men stadig fugtig – ikke våd.
Midten af ovnen er det bedste sted, da varmen fordeles mest jævnt her. Det giver det mest ensartede resultat for de fleste kager.
Pisk, indtil blandingen er lys og luftig – typisk 3–5 minutter. Det giver volumen og en let, svampet kage.
Det skyldes ofte, at dejen er blevet rørt for meget efter melet, er tilsat. Rør kun forsigtigt når melet tilsættes så bevares den luftige struktur.
Bag ved en lidt lavere temperatur, og undgå at fylde formen for meget. Glat overfladen ud før bagning for et jævnt resultat.
Ja, frosne bær fungerer fint. Brug dem direkte fra fryseren og vend dem i lidt mel, så de ikke synker til bunds i dejen.
Det kan man godt, men de afgiver en del væske. Brug dem helst til kompot eller kogt fyld – friske bær giver den sprødeste tærte.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Adventshygge
At invitere til adventshygge er en nem måde at samle vennerne på før jul. Ofte kræver det heller ikke så mange forberedelser for at skabe en hyggelig stemning. Vi har samlet nogle gode opskrifter, som kan give dig lidt inspiration til drikkevarer og mundgodt.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Bagværk til advent
Med første advent kommer julestemningen. Tænd det første stearinlys, og byd på kaffe og dejligt duftende bagværk. Lav eventuelt en ekstra portion, så du har noget i fryseren til de forestående helligdage.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?