Ingredienser
4 æg
6 dl Dansukker Rørsukker
4 1/2 dl hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 l rensede bær, f.eks. hindbær, solbær eller brombær
200 g smør
Pynt
Dansukker Flormelis
Instruktioner
Pisk æg og rørsukker, til det er luftigt. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver, og vend det ned i æggemassen. Hæld dejen i en smurt bradepande, 30 x 40 cm, og drys bærrene henover. Høvl smørret med en ostehøvl, og fordel det hen over bærrene. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Lad kagen køle af. Skær den derefter ud i firkanter. Drys lidt flormelis over ved servering.
Kagen kan også serveres som dessert med lidt flødeskum til.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.