Nem bradepandekage med bær

ca. 30 styk

Vurdering (282 st)

Ingredienser

4 æg
6 dl Dansukker Rørsukker
4 1/2 dl hvedemel
2 spsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 l rensede bær, f.eks. hindbær, solbær eller brombær
200 g smør

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Pisk æg og rørsukker, til det er luftigt. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver, og vend det ned i æggemassen. Hæld dejen i en smurt bradepande, 30 x 40 cm, og drys bærrene henover. Høvl smørret med en ostehøvl, og fordel det hen over bærrene. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Lad kagen køle af. Skær den derefter ud i firkanter. Drys lidt flormelis over ved servering.

Kagen kan også serveres som dessert med lidt flødeskum til.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.